maanantai 24. syyskuuta 2012

Yllättävä lopputulos

Tänään oli tosi tosi hyvä päivä! Aamulla menin kuvailmaisu ryhmään. Tällasia tuli mukaan:

Kuvassa on kirsikka jonka läpäisee tommonen piikki ja sielt valuu sit verta. Mustissa kohdissa on tekstiä, joka ei näy kunnolla, mut ylhäällä lukee "Rape of a virgin"(työn nimi) ja alhaalla lukee "I hate you". Kuva kertoo raiskauksesta.

Tässä kuvassa on vaan tommosia kirkkaita väriläiskiä. Ne on ympäröity mustalla. Väri läiskät on mun positiivisia tunteita ja ajatuksia, musta niiden ympärillä kuvastaa sitä, miten mä kiellän itteltäni kaikki positiiviset tunteet, koska en koe ansaitsevani niitä.
Rumia noi on, mut parempaan en parhaillaan pysty. Mut noitten tekeminen,(varsinki ton ylemmän) oli tosi vapauttavaa. Sain hiukan purkaa ajatuksiani....

Pysyin hereillä melkeen koko aamupäivän. Sit ku heräsin ni ehdotin itte opiskelijalle, et voitaisko tehä jotain, ja sit me pelattiin trivial pursuittii ja mä voitin! Ja sit isovanhemmat tuli käymään jossain vaiheessa ja käytiin kanttiinissa. Mukavaa oli, ku pääs vähän pois näitten seinien sisältä.

Illemmalla kävin taas kahvilla äitin ja maken kanssa shellillä. Sain tällä kertaa oikeen luvanki siihen jee... Sit me mentiin "salaa" käymään kotona ku halusin moikata nelliä(koirani). En tiiä olisinko saanu mennä muualle kku sinne shelillille,ku niin oltiin sovittu. Eli hys kaikki!! ;D

Illalla olin huippu sosiaalinen ja jopa alotin puheen aiheita opiskelijan ja yhen hoitajan kanssa. Se oli ihan siidee, et pystyin siihen.

Nyt ahdistaa ja tekee mieli viiltää. Ei kato voi koko päivä mennä hyvin, ku on musta kyse...... Meen nyt viemään koneeen kansliaan ja sit koitan nukkumista.

Ei kommentteja: