keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Kaksi on suuntaa hississä, upp and down, up and ddddddadada

Tänään taas kauheita flash backei. Ja teki mieli viillellä ku ahdisti niin kovin. Sit menin sanoo hoitajille. Sain tarvittavia ja kaikkist kivoin hoitaja koko ossalt tuli juttelee mun kanssa. Me juteltiin aika paljon mun kokemista traumoista. Siiis ihan silleen pääli puolisesti. Mä kerroin mitä oli tapahtunu ja se ymmärsi. Siinä kaikki mitä mä tarviin, jonku joka kuuntelee ja yrittää ymmärtää mun pahaa oloo. Se sano, ettei se voi koskaan tietää miltä musta tuntuu, mutta se ymmärtää miksi musta tuntuu siltä miltä musta tuntuu.. Menin jo itekki sekasin tätä kirjottaessa, vaikka oikeestihan toi on ihan looginen lause.

Me juteltiin kans siitä et ku mä pelkään kaikkii miehii tääl osastolla. Se yritti vakuuttaa mua, et ei oo mitään hätää. Ja kieltämättä mul tuli turvallisempi olo. Toi on niin ihana hoitaja <3 br="br"> Kerroin sille myös sen, et miten mul oli jo melkeen terveen paperit käsissä, ku sit tuli se raiskaus ja taka pakki. Se hoitaja sano, että tämmösistä isoista pahoista asioista ei voi koskaan päästä yli, mut niitteen kans täytyy oppii elämään. Kerroin myös et miten psykoosipäiväosastolla olo helpotti ja paransi mun vointia. Sit se sano, et se yrittää hommata mulle paikan sinne, ku pääsen pois täältä, ku siit kerran on ollu apua. Se olis kyl tosi kivaa, jos pääsisin sinne.

Lopuks se kysy viel, et kaipaanko mä omasta mielestäni viel sairaalahoitoa. Ja ekan kerran koko tän hoitojakson aikana mä sanoin rehellisesti, että kaipaan. Ainakin nyt on vielä sellanen olo et en pärjää ilman sairaalaolosuhteita. Vitutti myöntää se, mut tehty mikä tehty. And that's who I am(now)....

Äiti tulee hakee mua kohta. Me mennään shellille kahville :) Kivaa! :) Ja se meni niin smoothisti. Mä kysyin ja hoitaja kysy lääkäriltä ja hoitaja tuli kertoaan vastauksen. Niin helppoa. Tuol toisella osastol olis pitäny ppitää varmaan hoitoneuvottelu aiheena: Saako Sandra mennä kahville äitinsä kanssa. Onneks mä oon täällä.

En oo varma et oliks mä jo kertonu, mua uhkailtiin eilen, et jos viiltelen ni se on välittömästi siirto takas tonne psykoosiosastolle. Hoitaja joka kerto ton lääkärin määräyksen, oli itekki vähän ihmeissään siitä, mut ehkä toi onki hyvä uhkaus, koska nyt todellaki pinnistelen sen kans etten viiltele. En meinaan haluu takasi sinne.

Onko kellään mitään ehdotusta sadannen postauksen aiheeseen? Anything goes... Olis kiva tehä välil jotain muutaki tähän blogiin. Mä laitan jonkun mun laulaman lauluvideon tai jotain?

4 kommenttia:

lost girl kirjoitti...

Onneks oli kiva hoitaja töissä kenen kaa sait juteltua!:) Ja toi oli jo iso juttu et myönsit sen että tarviit vielä sairaalaa:)se nyt vaan on niin että sä tarviit sitä, et sä oikeen voi sille mitään.
Onneks tosiaan oot nyt tolla osastolla et saat vähän ees tehä jotain muutakin kun vaan olla siellä!:)
Ja oikeesti varmaan ihan hyvä toi viiltelyjuttu, ainaki saa tsemppaamaan sen suhteen, mut se ei kyl oo kivaa, et jos sit sorrut ni sit joudut oikeesti sinne psykoosiosastolle:( mut toivottsvsti pystyt olemaan ilman viiltelyä!:)

Ja joo ois ihanaa kuulla sun laulavan!!!!♥
Paaaaljon tsemppiä!:)♥

Sandra kirjoitti...

Kiitos ihanasta kommentista! Saan voimaa sun sanoista, tiesitkös... Koitan pystyy olee viiltelemättä.

Lauluvideo vois olla hyvä sadas postaus aihe. Littaisinko youtube linkin mun laulusta. Mut minkä niistä valitsen, täytyy miettiä. Ehkä rolling in the deep? Mitä mieltä sä oot lost girl

lost girl kirjoitti...

Ihana jos saat!♥
Joo laita vaan:) ja no mulle ei sinänsä oo niin väliä mut se ainaki on ihana kappale!!:)

Sandra kirjoitti...

Aattelin laittaa pari biisiä :)