tiistai 19. kesäkuuta 2012

Voittaja fiilis!

Mulla menee nyt niiiin paljon paremmin ku sanotaan puol vuotta sitte! Voi jukran pujut! Tai siis... : DDD Nyt on ihan sellanen victory fiilis. Pystyn kykenen voin osaan!!! Nyt on sellanen olo et kouluki sais alkaa. Ja voisin muuttaa omaan asuntoon. On sellanen olo et pystyisin! Mul on sellanen olo et pystyn mihin vaan! Voisin vaikka alottaa jonku työn koulun ohelle! :) on niin energinen olo. Ja kivaa ku tulee jopa lähettyy vähintään kerran päiväs johonki vaikka ei olis mitään "järjestettyy" esim. terapiaa tai jotain.

Vois tehä kaikkeeeee jeeee jjee! Ihanku olis high. Ja se on kivaa! Pitäis vaan rauhottuu sen verran et vvois kokeilla et pystyykö lukemaan. Kirjottaminen nyt ainaki onnistuu jo jonki verran tälleen.

Mut sit.... pelot.. pelot pelot pelot. Ne on tiellä. Koulun pelko, bussin pelko, mies pelko... niitten takii mikääm ei onnistu. Se on vaan pelkojen vikaa! vituttaa.. Muuten olis hyvä fiilis melkeen... voisinkiivetävuorellematkustaasiismaailmanympäri ja kaikkee!!

Me ollaan ehkä menossa laivalle heinäkuussa. Kivaa! Mut pelottaa ihan vitusti. Ku siel on niit juoppoi. Ne on vaarallisia. Ja tää pelko on täysin realistinen eikä niinku psykoottinen tai jotain. En pelkää jotain dinosauruksia tai vaikka pikku lapsia tai tauteja. Pelkään juoppo miehiä ja se on täysin realistinen pelko.

Hitto ku kynnet on edessä, ku kirjottaa. Pitäis leikata mutku ei jaksa nyt.... pitäis tehä kaikkee mut ei sit kuitenkaa mmitään ja ei tee mieli tehä vaikka tavallaan tekee.. ei tuu tehtyä mitään vaikka kaikkeen tuntuis energia riittävän... DAMN!!!


Ei kommentteja: