sunnuntai 31. elokuuta 2014

I'm so alone with this

Kukaan ei usko mua. Kaikki luulee, että oon sekasin. Mut tää on täyttä totta. Auttakaa mua! Oon ahdingossa. Koko ajan ahdistaa :( Ja tuntuu et kukaan ei ymmärrä. En osaa, en pysty, en jaksa. Oon niin väsyny tähän. Eilen ku olin suihkussa, mul oli sheiveri kädessä. Oli tosi lähellä että olisin viiltäny, mut joku kuitenki esti. Pää oli taas täynnä ääniä. "Viillä, oot niin huono, sä ansaitset sen, oot vitun laiska paska, viillä, tapa ittes.........."

Oon odottanu tosi kovin et pääsisin muuttamaan, mut se paikka mihin mä hain (tukiasunto) ei oo vapaita paikkoja. Ja luulin et saan muuttaa tänä syksynä, mut mulle sanottiin et saattaa mennä jouluun. Olin todella pettyny, mut samalla salaa helpottunut. Saan aikaa totuttautuu ajatukseen. Vaikka oonhan mä nyt jo aika pitkään ollu muuttamassa pois kotoot. Mut en sit tiiä..


Mul tehään vissiin jotain muutoksia lääkitykseen ku harhat on ollu niin voimakkaina. Mua vähän epäillyttää. Ne haluu mut oikeesti vaan paskempaan jamaan. Se on varmaan lääkäri, joka laittaa niitä ääniä mun päähän ja salettiin se sama lääkäri haluu antaa mul semmosii lääkkeitä, jotka vaan pahentaa oloo.. Tää sit taas menis nappiin sen ajatuksen kanssa, et mul tehään pahaa, koska  oon paha.


5 kommenttia:

Jaska Jokunen kirjoitti...

Voi pieni... *halaa lujasti* Mä ajattelen samoin, ett mulle tapahtuu pahoja juttuja koska oon paha. Mutt haluaisin saaha sut ymmärtään ettei se oo niin. Sä et oo paha! Mä tiiän ettet oo. Mun mielestä lääkityksen muuttaminen vois olla oikein hyvä idea ja uskon ett kunhan oikea lääkitys löytyy ja hoitovaste on kohillaan niin äänet vaikenee. Ymmärrän ett pelkäät, niin mäkin, mutt asiat voi muuttua vain muutoksia tekemällä.

vesta kirjoitti...

Lääkäreillä on ihan tarpeeksi potilaita ja autettavia ilmankin että ketään tarvitsee tehdä hulluksi edes koemielessä.

Et todellakaan ole sen pahempi kuin muutkaan, eikä sinun päähän nykykeinoilla edes voida laittaa ääniä ihmisten toimesta. Unohda jo nuo salaliittoteoriat, kyseessä on vain vainoamisharha. Jos lähdet menemään harhaisten teorioiden mukana, niin silloin tulet olemaan oikeasti pahemmassa jamassa ja täysin jumissa ja vielä enemmän yksin itsesi kanssa.

Tuntemuksesi ovat varmasti ihan selviä ja voimakkaita, mutta ne ovat kuitenkin virheellisiä. Tilanteesi on kieltämättä huolestuttava ja toivon ja rukoilen sinulle apua.

Maria Lón kirjoitti...

Tsemppiä ja haleja ♡ mulle voit aina jutella ko siltä tuntuu ja autan sua parhaani mukaan, aina !!

Sandra kirjoitti...

Mä tiiän et kaikki pitää mua hulluna :( mut mulle tää kaikki on täyttä totta! Ja mun on vaikee käsittää, et miks te ette ymmärrä et tää on totta!

Kiitos haleista <3 niitä mä tarvitsenkin :) Ja tsempit teillekkin <3 <3

Jaska Jokunen kirjoitti...

Mä tiiän ett sulle ne kaikki on totta, en epäile hetkeäkään! Ja siksi voit niin huonosti koska ne asiat on sulle tosia. Haluaisin lähettää luokses suojelusenkelin joka pitäis susta huolta ja jotta sulla ois ees vähän parempi olla. <3