keskiviikko 22. elokuuta 2012

I might just do it

Rankka päivä takana.. Harhojen täyteinen siis. Nyt mulla menee huonosti. todellatodella huonosti. Onneks oon osastolla valvotuissa oloissa.. Ties mitä tänäänki olis tapahtunu, jos olisin ollu kotona. Jouduin ottaa tarvittavii uudestaan, joten siks ehkä on nyt vaikee keskitttyä kirjottamiseen. Teki mieli vaan hakata päätä seinään. Nyt en kuule ääniä, vaan ihanaa ihanaa musiikkii napeista kännykästä. the used on ihana!

Kiitos viel Krisse sulle sun rohkaisivista sanoista! Love you sis!!

Nyt on siis semmosta juteltu, et en oo perjantaina menossa kotiin. Juttelin äitinki kanssa siitä ja se sano, et mun kannattaa olla niin kauan ku ne on sitä mieltä et olis hyvä olla. Tänään toi yks tosi ihana hoitaja sano: Ei oo uloskirjausta perjantaina. Ensin hoidetaan tyttö kuntoon ja sitte vasta uloskirjaus.
Ihana :)

Nyt ku on lääkettä otettu ni on parempi olo... Toivottavasti ei oo taas ens yönä kosketus harhoja.

Moro!

2 kommenttia:

mia-ana kirjoitti...

Hyvä jos saat vielä jäädä sinne osastolle hoitoon! Minä nimittäin olen tehnyt sellaisen virheen pari kertaa, että olen lähtenyt osastohoidosta pois jo aiemmin kuin olisi pitänyt, eikä siitä todellakaan ole seurannut hyvää. :/ Joten kannattaa siis pysyä siellä osastolla ihan niin pitkään kuin suositellaan.

Sandra kirjoitti...

nii.. jos ne vaan suostuu pitämään mua niin kauan.. Tai no.. oon mun mielestä mun oireilla oikeutettu saamaan hoitoa kyllä... Ja joo totta toi, et ei hyvä heilu jos liian aikasin häipyy.. Olo vaan pahenee ja palaa takasi osastolle kahta kauheemmmassa kunnossa.