tiistai 2. kesäkuuta 2015

Vitutus + salases mini päivitys

Nyt on kaikki taas huonosti. Ahdistaa, vituttaa, tekee mieli viiltää, itkettää, särkee pää, sattuu mahaan, rahat loppu, raiskaus pyörii mielessä............jne jne

En tiiä mitä tehä. Äänet käskee taas viiltää. Mut en aio.. en enää koskaan. voisivat jo luovuttaa...

Tänään mentiin tukiasunnon porukan kans reissuun. Oli tosi kivaa, kunnes paluumatkalla alko ahdistaa. Kukaan ei onneks huomannu ja onneks se oli tosiaan paluumatkalla. Ei menny koko retki piloille. Huomenna taas reissuun samalla porukalla. Huomen mennään vähän kauemmas. Toivottavasti menee hyvin.

Miks joka paikas koko ajan puhutaan raiskauksesta. Se on niiin ahdistava jo se pelkkä sana. Mua vituttaa kyl suunnattomasti se ku siit munkin tapauksesta puhutaan hyväksikäyttönä(hoitajat puhuu siis) vaikka se oli ihan selkeä ja väkivaltainen raiskaus. Se mies raiskas mut. Mä yritin taistella vastaan, mut en onnistunut. Mä huusin ja itkin, mut kukaan ei tullu auttamaan.

Meen nyt varmaan nukkuu.. Jos saan ees unta ku ahdistaa niin paljon. Ja äänet häiritsee. Tekis mieli vetää noi viinat tuolta kaapista. En kyl viittti ku huomen olis sit krapula ja mä haluun et huominen menee hyvin.

Ei kommentteja: