perjantai 12. kesäkuuta 2015

Selkeyttä elämään

Nyt se sit varmistui. Skitsofrenia. En oikeen tiiä vielä enempää, että mikä niistä, mutta vissiin paranoidinen skitsofrenia. Mul oli tänää hoitoneuvottelu, joka oli nimenomaan mun diagnoosin selvittämistä varten. Siel oli mun lisäks lääkäri ja hoitaja T ja toimintaterapeutti J. Olihan se jo odotettavissa, ni ei silleen pelästyny ku lääkäri sano sen sanan.

Mul on jo pitkään yritetty selvittää mun diagnoosia. Oon helpottunu ku tiiän sen nyt. Vaikka ei oo kiva kantaa tämmöstä titteliä mukana. Oonko nyt sit hullu?

Luulin et perheelle kertominen olis ollu pahempi juttu, mut kaikki oli tosi ymmärtäväisiä. Kai nekin oli jo vähän venannu ja ei se niillekkään tullu ihan puskista. Makelle en oo viel kertonu......

1 kommentti:

häivähdys kirjoitti...

On tosi helpottavaa kun löydetään viimein se oikea diagnoosi ja tietää mistä kaikki oireet johtuu. Ja ei, et oo hullu. Diagnoosi on loppujen lopuks vaan diagnoosi, se ei määritä sinuu ihmisenä :) ♥

miullaki ollaan vatvottu ties miten pitkään mikä miulla on ja nyt on vihdoin pikkuhiljaa varmistumassa et miulla on jonkunlainen dissosiaatiohäiriö. Diagnoosia ei oo vielä virallistettu mut kaikki viittaa siihen, ja on helpotus tietää viimein mistä kaikki ne oireet johtuu sekä etsiä/saada lisää tietoo aiheesta.

*hali*