keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kouluun,, taasko(!?)


Älykkyysosamääräsi on noin 135 , joka on korkeampi kuin 99.0 prosentilla väestöstä. Tein jonkun mensan nettitestin ja sain 135! uu oon  tyytyväinen. Vaikka tiiän mä sen et noi on vaan semmosii suuntaa antavia :) mut silti. Ja ku viimeks tehtiin psyk testit ni sain jotain 131 vissiin. Ja se oli jakautunu silleen, et kielellinen älykkyys oli jotain 125 ja visuaalinen/matemaattinen älykkyys oli 135. Eli on toi aika lähellä totuutta kai..

Tänään on taas koulu. Se on kyllä niin yhtä tyhjän kanssa. En opi siel kertakaikkiaan mitään. Ja joka kerta on suurempi ahdistus ja aina vaan tekee enemmän mieli viillellä. Mut mä haluun yrittää vielä.. Ehkä se alkaa helpotta ku saan ne lääkkeet. tai no lääkkeet ja lääkkeet. Mulle määrättiin melatoniinia.. Mul on ollu se aikasemminki ja ei oo  mitään auttanu. Hoitaja T sano, että se voi toimii nyt paremmin ku mul on toi leponex lääke.. En jaksa uskoa... Musta se koko melatoniin on yks iso huijaus. Lume lääke!

Mul oli tänään psykoterapia. Se meni ihan hyvin... Puhuttin aika pinta puoleisesti(onneks, en olis nimittäin jaksanu ppuhuu mitään syvällisii, ku oon niin väsyny)

Sinne mennesäni, näin yhden vanhan kaverin. Ei olla nähty moneen vuoteen.. Mul tuli vähän sellanen luuseri olo. Ku se on jo töissä ja sillä on auto ja oma kämppä. Ja mää vaan junnaan paikoillani. Mut oli ihan kiva jutella kaverin kanssa.. Se oli kyl hiukan ihmeissään ku mul on lukio viel kesken. Olis varmaan pitäny sanoo, et käyn ilta lukioo... se ei oo niin outoo

Mut jooo,,, ei täs muuta... kitti mmo

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miulla on kanssa melatoniinia, vähän aikaa toimi mut nyt on taas silleen että ei toimi vaikka ottaisi parikin nappia.

Sandra kirjoitti...

Mul kävi samalla tavalla sillon ku mull oli aiemmin niitää...