lauantai 7. heinäkuuta 2012

Please, get out of my head!

Edellis ilta meni hyvin. En viillellyt niinkun lupasin! Enkä eilenkään, vaikka mieli teki. Hyvä minä! Olin vahva jo kahtena iltana :)

Oon tänään ollu tosi väsyny koko päivän. Muuten on ollu kiva päivä. Leivottiin kaikkee yhessä. Samalla fiilisteltiin sellasta vanhaa bändiä ku s club 7 :D Kuunneltiin pari biisii.. Se oli sillon aikanaan tosi hyvä bändi ja se sarja oli hauska. Siit bändist tuli semmonen hauska tv sarja niille tiedoks jotka ei oo sitä sarjaa kattonu.

Nyt ei ees tee mieli viillellä, vaikka se onki kokoajan mielessä. Niinku itsemurhaki. Ei tee mieli tehä, mut se on koko ajan mielessä ja ajatuksissa. Kaikki eri tavat miten sen vois tehä. Sillon ku käytiin uimassa, ku tultiin takasi ni autossa, ku tultiin moottoritietä takas. Mul tuli mieleen (en siis varsinaisesti olis halunnu tehä niin) et vois vaan vääntää vähän ratista,ku istuin siinä pelkääjän paikalla, nii ni vois siis vääntää ratista ku oltiin menossa jonku rekka-auton ohi. Se olis ollu menoo se... :( miten pääsen eroon näistä ajatuksista!

Ei oo vielkään ollu aikaa kellekkään. Tosi veemäistä... ne on unohtanu mut

Ei kommentteja: