sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

So long

Mä en kestä tätä shittii yhtään enempää.. Taas mun "isä" uhakaili ja potkis mua.. Vittu mä vihaan tätä elämää. Oon alaikänen ni en sit saa muuttaakaa ilman vanhempien lupaa. Isä kyl heittäis mut pois, mut äiti ei anna mun mennä. No, ihan sama.. Mä häivyn tänä yönä.. Saas nähä mihin päädyn. Toivottavasti en mihinkään hyvään. Mä toivon, et mä saan vihdoinki itteeni niskasta kiinni ja saan tehtyy sen, mikä olis pitäny tehä jo kauan sitten. Mä toivon, että kuolen. Et saan jostain pokkaa ja voimaa tappaa itteni ja kadota pois kokonaan. Tä elämä on niin perseestä! Isäki sanoi, että kukaan ei tykkää musta ja kaikki vihaa mua, kaverit, opettajat, perhe, hoitajat osastolla, lääkärit... "oot yks paska" Juu mä tiedän. Mut ku oon jopa niin paska, että en saa itteeni ees hengiltä. Meen raiteille istuu. Luulis, että siihen ainaki kuolen. Ei tätäkään blogii kauan ehtiny kestää, ku mä katoon. TOIVOTTAVASTI!

MÄ EN KESTÄ ENÄÄ!!! Miks mun piti edes syntyy? Voi vittu kaikkien elämä olis niin paljon paremmin jos mä en olis syntynykkään... Kuole pois vitun paska! Kuole kuole pois! Pois tästä helvetistä!!!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mulle tuli ihan kamala olo sun kirjotuksista, mutta sä kirjotat tosi hyvin! mua ahdistaa itteekin välillä ihan järjettömästi, vaikka mulla ei ees ole 'mitään' syytä, mul oli tosi ihana lapsuus enkä oo kokenu väkivaltaa tai muuta.. mua silti ahdistaa myös sun puolesta ja luen varmaan nää kaikki tekstit tänä yönä. sun täytyy muistaa että oot aivan ainutlaatuinen ja ihana, ja huomaan että oot taiteellisesti lahjakas! hyvää kevättä ja mä oon tytttö,-93. toivottavasti luet tän ja saat voimaa!

Sandra kirjoitti...

kiitos ihanasta kommentista. Todellakin saan voimaa tästä ja tulin paremmalle tuulelle :)Ja joo, onhan se niin et ei tarvii olla tapahtunu mitään ja silti voi olla paha olla. Tsemppii sulle jos nyt koskaan löydät tätä vastausta :)