keskiviikko 11. elokuuta 2021

Rakas ❤

 Kunpa mä voisin auttaa sua. Ties mitä vääryyttä oot pienenä kokenut. Ja niitä ei vaan muisteta. Ja sä vaan porskutat eteenpäin. Nyt sul on vaikeeta. Koulukiusaamistaustaa ja syömishäiriöö. Liian rankka työ noin empaattiselle ihmiselle. Kaikki aina tukeutuu suhun vaikka säkin oot rikki. Sä vaan haluut pelastaa ihmiset sun ympärilläsi mut et pelasta itseäsi. Sä ansaitset niin paljon enemmän. Ansaitset kaiken hyvän. 

Miksi hyviä aina sattuu ja satutetaan? Miksi sulla oli niin huono tuuri että sait kiusaaja-opettajan. Lapsen pitäis pystyy luottaa aikuisiin. Opettajan pitäisi puolustaa sorrettua lasta eikä sortaa sitä lisää. Sen lisäksi sun luokka oli täynnä ihmisiä jotka eivät olleet sun arvoisia. Voit vaan uskoa että jos pystyisin muuttamaan asioita sun menneisyydes ni tekisin sen. Valitettavasti me joudutaan elämään semmosten asioiden kanssa joita ei voi enää korjata. Me voidaan muuttaa vaan tulevaisuutta.

Toivon sydämestäni että sun tulevaisuus on parempi ku sun menneisyys. Toivon että pystyisin vuorostani kuuntelee sua. Kaikkien näiden vuosien jälkeen jotka oot mulle antanut. Sä olit pitkään ainoa joka kuunteli mua. Nyt on mun vuoro.

Ja tiedoksi että oot täydellinen just semmoisena kun oot. Älä yritä muuttaa itsesi. 

Rakastan sua. Tiiät kyllä että puhun susta. Jos luet tämän. 

Ei kommentteja: