torstai 26. joulukuuta 2013

Mä vihaan tätä....

Nyt vois kyl niin laittaa kuulan kalloon.. tai ainaki viiltää.. ansaitsen sen koska oon läski paska.. meinaan oon oikeestikki, ja en vaan omasta mielestäni.. Mul on nimittäin toinen blogi, jota kirjotan omalla nimelläni. Eli siel on kuviikin musta ja mun perhe lukee sitä. Tämmösii kommenttei tullu anonyymeiltä: "Ei haittaa jos sun leuka murtuu ku sulla on niitä 2 :)" ja "Harmi, kun muut ihmiset ei mahdu kanssasi edes kuvaan :(" ja "Paljonko perheelläsi menee viikossa rahaa ruokaa? Olette niin hurjan lihavia."

Tekis niin mieli hirttää itteni :( niin pahalta tuntuu... ja olis ees haukkunu pelkästään mua mut ku pitää koko perhettä haukkuu :(((( VITTU! Tuntuu pahalta2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On kyl tosi loukkaavaa tekstiä toi mitä oot osakseks saanu. (Itelläkin on taustalla kokemusta monta vuotta kestäneestä kiusaamisesta).

Ilmeisesti jotkut saa tosta sairasta mielihyvää et loukkaa sua tolla tavalla. Ärsyttää sun puolesta tollanen idioottimainen käyttäytyminen joittenkuitten tahoilta. Mut voimia sulle, oot tärkee ja arvokas ihminen vaikka jotku sulle sanois mitä vaan : )

Anonyymi kirjoitti...

noita keskenkasvuisia idiootteja riittää, jotka nauttii siitä että saavat heittää mitä tahansa paskaa muille kun henkilöllisyys ei paljastu. älä ota itseesi vaikka se aivan vitun perseestä onkin kuunnella. itse sain aikaisemmin todella paljon paskaa niskaan kun ihmiset saivat kommentoida anonyymisti. sen jälkeen ei ole tullut yhtää mitää paskaa ku poistin anojen kommentointimahikset :DD